Osmanlı İlkokulu
Oğuzhan SEMİZ (Okul Müd)
.

VİZYON

Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak; Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.

MİSYON

Osmanlı ilkokulu olarak misyonumuz çağdaş yenililklere açık, üretim çeşitlerini arttıran üreten, ürettiklerini değerlendiren ATATÜRK ilke ve inkılaplarına bağlı, empati yapabilen insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İkili

İkili

KALORİFER

Servis Bilgisi

Öğretmenlerin hafta içi ilçeden ulaşım sağlıyabilecekleri bir servis aracı vardır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

il merkezine yaklaşık 125 km uzaklıktadır. ilçe merkezine yaklaşık 22 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Osmanlı Mahallesi Van´in Çaldıran ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahalle Muhtarı Muhittin BAHADIR´dır.Mahalle sakinlerinin genel geçim kaynağı hayvancılıktır. Mahallede su şebekesi bağlıdır; ancak kanalizasyon bağlantısı bulunmamaktadır. Okulumuzda lojman ve internet vardır.